list-vianoce-emamamamu

Ako poslať list Ježiškovi?

Sadnite si spolu s deťmi za stôl a napíšte/ nakreslite list Ježiškovi. On sa detičkám odvďačí odpoveďou a malým darčekom. Avšak musíte to stihnúť do 17.12.2020! Tak teda ako na to?

Klasický list či pohľadnica

Všetko zastrešuje Slovenská pošta už 22 rokov. Postup je naozaj jednoduchý. Stačí napísať list či pohľadnicu, detičky môžu pripojiť i malú kresbu (na samostatnom papieri), ktorá postúpi do súťaže a môže sa stať námetom budúcoročnej detskej vianočnej známky.

Na pohľadnicu treba napísať svoje želanie. Nezabudnite na zadnú stranu dopísať svoju adresu a adresu Ježiska v tvare: Ježiško 999 99 . Nakoniec stačí kúpiť správnu známku a list/pohľadnicu odoslať vhodením do poštovej schránky alebo podaním na pošte.

Vianočný list Ježiškovi aj online

Ak chceš vianočnú poštu vybaviť radšej v pohodlí domova, dá sa to! Všetko môžeš urobiť aj online cez počítač alebo mobil. Stačí klik na www.mojapohladnica.sk  a tam si vyberte pohľadnicu zo šablónou Pošta Ježiškovi. Doplňte svoju správu a zadajte objednávku. Slovenská pošta pohľadnicu vytlačí a doručí priamo Ježiškovi.

Tak hor sa na to 😉

Krásne Vianočné sviatky prajeme.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.