Vyskúšaj výborný ľahký chlebík plný vitamínov so skvelou chuťou. Urobený raz-dva. Tá chuť ťa prekvapí! Vhodné jesť po celý deň, nám najviac chutia na večeru.
Potrebuješ:
- chlieb
- 2-3 rajčiaky
- cesnak
- maslo
- syr Mozarela
- Balsamico
- čerstvé listy bazalky
- soľ
- korenie
Chlieb si nakrájame (môžme použiť aj rožky/bagety). Na panvici si krajce chleba z jednej strany opražíme, aby boli chrumkavé. Vyberieme a natrieme ich maslom, ktoré potrieme cesnakom a posolíme. Ďalej si nakrájame na tenké krúžky rajčiaky, ktoré poukladáme na vrstvu s maslom. Na ne položíme prúžky mozarely. Takto pripravené chlebíky poukladaj na plech a na 5 min. ich daj zapiecť do vyhriatej trúby. Po roztopení mozarely, chlebíky jemne posoľ, pokvapkam balsamicom a poukladaj na ne lístky bazalky. Hotovo!
Dobrú chuť 😉 .
Čítaj viac článkov a receptov TU.